Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

21-23 вересня відбудеться Міжнародний фестиваль авторської пісні «Осінній Есхар-2012»

21-23 вересня відбудеться Міжнародний фестиваль авторської пісні «Осінній Есхар-2012»

21-23 вересня 2012 року на березі річки Сіверський Донець на Чугуївщині відбудеться фестиваль авторської пісні «Осінній Есхар». Його програма включає заходи, які дозволять любителям почути найкращі зразки авторської пісенної творчості, відомим авторам показати своє мистецтво, а початківцям – почути професійну пораду й оцінку свого творчого доробку. Цей фестиваль з середини 80-х років традиційно проводився на Партизанській галявині біля селища Есхар. Цього року організатори з метою поліпшення умов для учасників та гостей фестивалю змінили місце його проведення – він відбудеться на базі відпочинку НТУ «Харківський політехнічний інститут» в урочищі Фігуровка. База дозволить прийняти близько 2-х тисяч гостей.

В основі фестивалю лежить конкурс, який дасть можливість виявити кращі вірші та пісні, заохотити їх авторів та виконавців. Протягом дня будуть працювати три творчих майстерні, журі очолить відомий московський виконавець Юрій Лорес.

На есхарівский фестиваль в якості почесних гостей запрошені Олег Мітяєв, Вадим Гефтер, Олександр Шестеряков, Олексій Баркатунов, Ігор Лі, Михайло Сухов, Сергій Зосімов, Олександр Єфремов, Вадим Волков, Євгенія Омельченко, Олексій Нежевець, Ірина Федорова, Олена Пономаренко, Олексій Бешуля та ін. Будуть виступати барди та клуби авторської пісні з українських і російських міст.

Заключний концерт відбудеться 23 вересня в районному будинку культури міста Чугуєва.

Теги