Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До початку опалювального сезону на Харківщині буде газифіковано 8 населених пунктів

До початку опалювального сезону на Харківщині буде газифіковано 8 населених пунктів

У Харківській області тривають активні роботи з газифікації віддалених населених пунктів, і до середини жовтня планується забезпечити газопостачання у 8 селах. Про це 13 вересня в ході засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2012/2013 років повідомив перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. «До початку опалювального сезону ми здамо 8 об'єктів, а решту - в залежності від того, як будуть надходити кошти. Підрядники працюють досвідчені, вони готові здати об'єкти дуже швидко», - підкреслив він.

За словами Валентина Дулуба, на даний момент роботи з газифікації ведуться там, де вже підготовлені всі документи і де ще кілька років тому планувалося підключити газ, але з різних причин роботи були зупинені.

«Ми сьогодні розбираємо все те, що залишилося від попередніх керівників. Всі ці об'єкти, які ми зараз газифікуємо, залишкові - їх почали робити ще кілька років тому і кинули. Деякі стояли по 6-7 років, тому люди перестали вірити в те, що газ в їхніх населених пунктах колись усе-таки буде», - зазначив перший заступник голови області.