Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для юних спортсменів Харківщини провели відкритий Всеукраїнський Олімпійський урок

Для юних спортсменів Харківщини провели відкритий Всеукраїнський Олімпійський урок

Сьогодні в приміщенні Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту відбувся відкритий Всеукраїнський Олімпійський урок «Прокачай себе в ритмі Олімпіади», який відвідало понад 700 юних спортсменів з усіх районів Харківської області. У заході також взяли участь заступник голови Харківської ОДА Євген Савін, чемпіон XXX Олімпійських ігор з важкої атлетики, Заслужений майстер спорту України Олексій Торохтій, Заслужений майстер спорту, дворазовий Олімпійський чемпіон та бронзовий призер Олімпійських ігор, Почесний громадянин міста Харкова, професор Юрій Поярков.

Євген Савін від імені голови ХОДА Михайла Добкіна привітав всіх юних спортсменів Харківщини з проведенням такого уроку і побажав їм в майбутньому досягти в спорті великих успіхів.

«Цей урок проходить після чудових днів, коли ми з вами могли спостерігати ігри тридцятої Олімпіади, а також Паралімпіади, де харківські спортсмени завоювали велику кількість нагород. Основне завдання цього заходу - розвиток фізичної культури і спорту на Харківщині, розвиток здорового способу життя серед вас і ваших друзів. Сьогодні бути здоровим, красивим і розумним - це модно. Потрібно вибрати заняття фізкультурою замість сидіння перед комп'ютером і розпиванням пива. Спорт - це основа всіх ваших досягнень. Давайте прагнути до олімпійських вершин і досягати їх», - звернувся до дітей Євген Савін.

Також він зазначив, що в області проведенню таких уроків приділяється велика увага. Може не такі масштабні, але олімпійські уроки щотижня проводяться в кожному населеному пункті області.