Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав з Днем знань учнів Вовчанської гімназії №1

Євген Савін привітав з Днем знань учнів Вовчанської гімназії №1

Сьогодні заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін привітав учнів Вовчанської гімназії №1 з Днем знань, а також оглянув учбовий заклад та ознайомився з його роботою. Від імені голови ХОДА Михайла Добкіна заступник губернатора області привітав усіх присутніх з початком нового навчального року: «Сьогодні чудовий сонячний день. Я гадаю, що він і в душах такий же сонячний. Напевно, це один із найбільш хвилюючих днів. Для батьків першокласників, тому що сьогодні для них починається новий етап життя - діти пішли до школи. Нехай вони будуть здорові, а батьки будуть терпимі, і нехай у вашому житті все буде чудово. Для 11-класників - це останній шкільний рік, тож нехай він запам'ятається вам на все життя. Намагайтеся в цьому році більше дружити, більше закохуватися, більше вчитися, тому що такого більше не буде вже ніколи. У травні майбутнього року почнеться вже самостійне, доросле життя, і в ньому будуть свої відкриття. Я хочу побажати всім здоров'я, щастя, радості від успіхів ваших учнів і дітей. Нехай цей день, такий світлий і красивий, триває увесь рік». Також Євген Савін у подарунок гімназії передав мультімедійний комп’ютер та спортивний інвентар.

Довідка:  Вовчанську гімназію №1 (школу) засновано у 1944 році, у 2004 році ЗОШ реорганізовано у гімназію. Навчально-виховний процес здійснюється за 4 профілями: економічний (15 учнів, 10 клас), українська філологія (20 учнів, 10 клас), філологічний (14 учнів, 11 клас), фізико-математичний (12 учнів, 11 клас).

Заклад забезпечений ґрунтовною матеріально-технічною базою: має комп’ютерний та мультимедійний навчальні кабінети.

У гімназії навчається 525 учнів, з них 1-4 класів – 229, 5-9 класів – 230, 10-11 класів – 66. 4 випускники 2012 року нагороджені срібною медаллю. За підсумками ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін команда закладу виборола 27 призових місць: (І м – 17 , ІІ м. – 15 , ІІІ м. – 5).
Цього року гімназія прийняла 78 першокласників. До нового учбового року виконано ремонт спортивного і актового залів.