Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ДП «Новопокровський КХП» введена в експлуатацію нова лінія фасування та пакування борошна

На ДП «Новопокровський КХП» введена в експлуатацію нова лінія фасування та пакування борошна

В ході робочої поїздки в Чугуївський район голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав ДП «Новопокровський КХП». Сьогодні тут була введена в експлуатацію нова лінія фасування та пакування борошна. Як повідомили на підприємстві, раніше обладнання дозволяло пакувати борошно лише по 2 кг, а нове італійське обладнання дозволяє пакувати борошно і по 1 кг. Запуск нової лінії є стартом Програми модернізації підприємств системи Держрезерву.

Також на ДП «Новопокровський КХП» встановлено додаткове обладнання лінії вітамінізації борошна для збагачування його тіаміном, рибофлавіном і нікотиновою кислотою.

Довідка. Лінії Paglierani DA-80 для фасування та пакування борошна в готові пакети вагою 1, 2 та 5 кг, призначена для фасування борошна в готові паперові пакети з плоским дном і верхом і подальшої групової упаковки в термоусадочну плівку. Лінія повністю автоматизована і працює фіксованим циклом. Продуктивність комплексу за місяць згідно технічним характеристикам - 800 тонн, що за рік складе 9600 тонн. У порівнянні з 2011 роком передбачається збільшення на 21% обсягів фасованої продукції.