Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В цьому році підготовка та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Харківській області були на найвищому рівні

В цьому році підготовка та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Харківській області були на найвищому рівні

Про це повідомив під час селекторної наради заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. «Підготовка та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Харківській області в цьому році були на найвищому рівні. Про це свідчить хоча б те, що дітей, які з різних причин все ж не взяли участь у тестах, в цьому році набагато менше. Також хотілося б подякувати установам освіти Великобурлуцького, Харківського, Балаклійського, Дергачівського, Ізюмського районів та м. Куп'янськ за те, що у них є випускники, які показали найвищий результат – 200 балів. Це дуже радує», – підкреслив він.

За словами заступника губернатора, 61 учасник ЗНО отримав 200 балів, в тому числі 51 випускник закладів освіти міста Харкова, 8 – Харківської області та 2 – обласного підпорядкування.

Усього для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році в Харківській області було організовано 75 пунктів тестування, що на 9 більше, ніж у 2011 році. До проведення ЗНО було залучено 4010 педагогічних працівників, у тому числі 1008 працівників ВНЗ та 3002 працівники загальноосвітніх навчальних закладів.

До Головного управління освіти і науки та Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти не надійшло від абітурієнтів апеляційних заяв та скарг щодо порушення процедури проведення тестування.

Теги