Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Колишня велич Слобожанської землі повертається, і це заслуга кожного мешканця нашої області. Михайло Добкін

Колишня велич Слобожанської землі повертається, і це заслуга кожного мешканця нашої області. Михайло Добкін

Сьогодні в ході робочої поїздки голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зустрівся з жителями Дергачівського району. У ході зустрічі Михайло Добкін зазначив, що все погане і гарне, що є зараз в області, належить усій територіальній громаді, і навести порядок в регіоні можна лише об'єднавши зусилля всіх його жителів.

«Ми зможемо навести порядок тільки власними силами. При чому, говорячи про наведення порядку, я маю на увазі все, в тому числі і зміну менталітету людей, які повинні розуміти, що будь-яка обгортка або недопалок, кинуті на вулиці, ускладнюють роботу інших людей. Нам необхідно зберегти ті темпи, які ми набрали у всіх галузях. Коли область очолював Євген Кушнарьов, Харківщина стабільно входила до п'ятірки найсильніших областей у країні. У 2010 році, коли наша команда прийшла до облдержадміністрації, область перебувала на останніх позиціях. Зусиллями трьохмільйонної територіальної громади ми повернули нашу область в число провідних. Колишня велич Слобожанської землі повертається, і це заслуга кожного мешканця нашої області», – підкреслив Михайло Добкін.

Під час зустрічі голова ХОДА поінформував жителів Дергачівщини про перспективи розвитку області та відповів на запитання. Зокрема, обговорювалися земельні питання, ремонт доріг, будівництво шкіл, дитячих садків і спортивних об'єктів, ремонт теплотрас та інших об'єктів житлово-комунального господарства, а також будівництво житла.

Теги