Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з діяльністю підприємства ТОВ «Чигринов» Дергачівського району

Михайло Добкін ознайомився з діяльністю підприємства ТОВ «Чигринов» Дергачівського району

В ході робочої поїздки до Дергачівського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з діяльністю підприємства ТОВ «Чигринов», яке виробляє продукти харчування. Підприємство випускає десерти TM «Creamoire» та желе ТМ «Chigrinoff» і є інноватором у своїй галузі, чим забезпечує постійний розвиток ринку збуту. Високу ефективність роботи ТОВ «Чигринов» у галузі розробки та запровадження нових харчових продуктів підтверджує отримання Державної премії України в галузі науки і техніки в 2011 році за роботу «Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання».

На майбутнє ТОВ «Чигринов» визначило наступні стратегічні напрямки розвитку: вихід на ринки збуту країн СНД та Європи, розширення асортименту ТМ «Creamoire» та ТМ «Chigrinoff», удосконалення техніки та технології виробництва у відповідності з планами підприємства в області випуску інноваційних продуктів та розвиток лінії з виробництва фуллеренової води.

Довідка:
ТОВ «Чигринов» було засновано у 2002 році, у 2005 році після реконструкції Дергачівського молочного заводу була побудована нова фабрика з виробництва фруктових десертів (желе та желе з фруктами), виробничою потужністю 100 т/міс. На цю дату на підприємстві працювало 47 осіб, але вже у 2012 році кількість працівників зросла до 81 осіб. В червні 2012 року була запущена нова лінія з виробництва десертів ТМ «Сreamoire» (потужність 50 т/міс). Кількість випущеної продукції за 2012 рік: желе з фруктами – 190 т, сік-желе – 238 т, десерти – 22 т. 

Теги