Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дитячому таборі «Boiko Summer School» триває тематична зміна «Юний рятівник: відповідальність починається з мене»

У дитячому таборі «Boiko Summer School» триває тематична зміна «Юний рятівник: відповідальність починається з мене»

У дитячих таборах Харківщини в рамках роботи з талановитими дітьми організовується ряд тематичних змін. Зокрема, зараз у дитячому таборі «Boiko Summer School» триває тематична зміна «Юний рятівник: відповідальність починається з мене», присвячена поглибленню знань дітей про основи безпеки життєдіяльності, наданню першої медичної допомоги, роботі структурних підрозділів Міністерства з надзвичайних ситуацій. «Обласна влада підтримує та сприяє розвитку мережі навчальних закладів та дитячих оздоровчих таборів приватної форми власності. Яскравим прикладом такого закладу є табір «Boiko Summer School». Керівництвом закладу створені всі умови для комфортного та безпечного відпочинку та оздоровлення дітей не тільки з Харківської області та інших регіонів України, но и з ближнього зарубіжжя. За підтримки обласної державної адміністрації в таборі «Boiko Summer School» проводиться тематична зміна «Юний рятівник: відповідальність починається з мене». Дітям надається можливість ознайомитися з професією рятівника, зрозуміти важливість дотримування правил безпеки, основ життєдіяльності та правил поведінки у надзвичайних ситуаціях» - зазначив заступник голови ХОДА Євген Савін під час відвідин табору.

Довідка. Дитячий табір «Boiko Summer School» розташований на березі водосховища в березовому гаю на відстані 15 км від м. Харкова.

На території дитячого закладу розташовані 3 двоповерхові корпуси для проживання дітей, адміністративний корпус, та будівля, в якій розміщується їдальня, кінозала, спортивна зала та приміщення для організації гурткової роботи з дітьми; баскетбольний, волейбольний та футбольний майданчики.

У 2012 році заклад працює у 5 змін, протягом яких на оздоровлення та відпочинок прийнято 705 дітей. Заклад також є переможцем цьогорічних конкурсних торгів по закупівлі послуг оздоровлення дітей соціально незахищених категорій за кошти обласного бюджету. За рахунок коштів обласного бюджету придбано 190 путівок на тематичну зміну «Юний рятівник: відповідальність починається з мене» (у 2011 році табір приймав тематичну зміну «Я створюю телебачення»).