Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки політичній волі Віктора Януковича Конституційна асамблея може працювати над Основним законом системно

Завдяки політичній волі Віктора Януковича Конституційна асамблея може працювати над Основним законом системно

Таку думку висловив перший проректор Національного університету внутрішніх справ Олександр Головко під час зустрічі голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з представниками харківської юридичної школи. Він також наголосив, що велику увагу приділяє цим питанням керівництво Харківської облдержадміністрації. Олександр Головко зазначив, що свого часу Конституція 1996 року зробила переворот у свідомості суспільства, оскільки довела значимість Основного закону як суспільного договору, який створює основу подальшого існування країни.

Він підкреслив, що дуже важко і відповідально працювати над змінами до Конституції: це документ дуже високої юридико-технічної якості. Сьогодні всі пропозиції ретельно опрацьовують кращі сили науковців країни.

«Сьогодні завдяки політичній волі Президента України Віктора Януковича сформувалася така ситуація, коли ми можемо працювати над Конституцією системно, можемо залучити кращі суспільні авторитети, кращі юридичні сили і максимально знешкодити політичні, сьогоденні інтереси і їх вплив на суцільний процес», – заявив Олександр Головко.