Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відвідав дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зелена гірка» Зміївського району

Михайло Добкін відвідав дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зелена гірка» Зміївського району

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та голова облради Сергій Чернов відвідали дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зелена гірка» Зміївського району. «Виконуючи доручення Президента, ми проводимо огляд дитячих оздоровчих таборів. Я сьогодні відвідав перший табір, ряд інших таборів відвідують мої заступники та голови райдержадміністрацій. Тут класна атмосфера. За настроєм дітей можна зрозуміти, що тут підібрана професійна команда, яка робить все для хорошого і повноцінного відпочинку дітей. Харківська область традиційно займає лідируючі позиції по оздоровленню дітей. В минулому році ми зайняли перше місце в Україні по цій роботі. В цьому році у нас ще більш амбітні плани: ми плануємо збільшити кількість відпочиваючих дітей в таборах», - сказав Михайло Добкін.

Також голова ХОДА оглянув всі приміщення табору: їдальню, спортзал, корпуси, де живуть діти та ігрові кімнати. Крім цього, губернатор області подарував дитячому закладу тенісний стіл, надувний басейн і м'ячі.

Довідка. З 31 травня у таборі розпочалася перша табірна зміна, на яку прийнято 140 дітей. У 2011 році заклад працював у 3 зміни, протягом яких прийняв на оздоровлення та відпочинок 563 дитини, у 2012 році заплановано проведення 4 змін, протягом яких планується оздоровити майже 800 дітей.
На території закладу знаходяться їдальня, медичний пункт, ігрові та спортивні майданчики, відеозала, приміщення для організації гурткової роботи, бібліотека, спальні корпуси. Є власна свердловина, вода з якої придатна для вживання. В наявності система цілодобового господарчо-питного та протипожежного водопостачання, є відкритий басейн з обладнаним пляжем. Загальна площа території 5,2 га.
Діти розміщуються в 10 спальних корпусах по 15 осіб, загальна розрахункова місткість – 200 ліжко/місць за 1 зміну, фактична-230 ліжко/місць.