Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Близнюках буде встановлено два універсальних майданчики для гри в футбол, великий теніс і волейбол

У Близнюках буде встановлено два універсальних майданчики для гри в футбол, великий теніс і волейбол

В ході робочої поїздки до Близнюківського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав районний стадіон ім. М. Биченка та районну спортивну залу, де оглянув приміщення та ознайомився із станом об’єктів. Він повідомив, що на стадіоні цього року планується встановити універсальний майданчик із синтетичним покриттям для гри у футбол, великий теніс та волейбол. Ще один такий майданчик буде встановлений у спальному районі Близнюків. Також планується відремонтувати спортзал. Михайло Добкін підкреслив, що на першому етапі буде збудовано внутрішній туалет, облаштовано душову та утеплено дах.  

Довідка: Місткість стадіону 1500 місць, облаштовано місць для сидіння - 800. На стадіоні встановлено майданчик з синтетичним покриттям і майданчик з тренажерним обладнанням. На базі стадіону функціонує дитячо-юнацька спортивна школа.

В Близнюківській ДЮСШ працюють 3 відділення з видів спорту: волейбол, футбол, гирьовий спорт. Загальна кількість вихованців - 460 осіб. Навчально-тренувальний процес забезпечують 10 тренерів-викладачів з видів спорту, в тому числі: 7 - штатних, 3 - сумісника. 

Теги