Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відзначив незадовільну роботу державних фондів, які зобов'язані компенсувати вартість путівок в дитячі літні табори

Михайло Добкін відзначив незадовільну роботу державних фондів, які зобов'язані компенсувати вартість путівок в дитячі літні табори

Говорячи про підготовку до літньої оздоровчої кампанії, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» відзначив незадовільну роботу державних фондів, які зобов'язані компенсувати вартість путівок для певних категорій дітей.

«Ми проводили штаб з підготовки та організації роботи з оздоровлення дітей в літніх таборах. На даний момент більше 2 млн. грн. Фонд соціального страхування винен таборам Харківської області ще за 2011 рік. Сьогодні вони озвучили плани профінансувати більше 10 млн. грн. на оздоровлення дітей в літніх таборах Харківщини на 2012 рік, але дуже складно довіряти людям, які не виконують своїх зобов'язань», – заявив губернатор.

Він повідомив, що дав доручення підготувати позовні заяви та направити до суду вимоги про відшкодування витрат, які понесли організації, які готували літні табори. Також губернатор Харківщини має намір звернутися з відповідним листом до Прем'єр-міністра. «Неможливо планувати роботу і добиватися результатів, якщо ті, хто за законом повинен брати участь у підготовці, не виконує своїх зобов'язань», – підкреслив він.