Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На території Харківської області продовжують свою роботу 82 пункти обігріву

На території Харківської області продовжують свою роботу 82 пункти обігріву

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції в.о. начальника Головного управління з питань надзвичайних ситуацій ХОДА Володимир Фадєєв, у зв'язку з низькими температурами в Харківській області продовжують свою роботу 82 пункти обігріву, які надаватимуть свої послуги населенню до встановлення теплої погоди. «Відразу ж після різкого похолодання 26 січня на території нашої області було розгорнуто 358 пунктів обігріву, з них 12 наметів, і 346 стаціонарних пунктів по всій Харківській області. Службами соціального захисту було розгорнуто 69 пунктів видачі одягу і взуття, 82 пункти забезпечення людей гарячою їжею. Оскільки прогноз Гідрометцентру на березень залишається невтішним, то в області на даний момент ще діє 82 пункти обігріву», - повідомив Володимир Фадєєв.

За його словами, з 26 січня до медичних установ області з обмороженнями звернулися 339 осіб, з яких 233 були госпіталізовані. Для таких випадків у всіх районних та міських лікарнях були створені резерви медичних препаратів на загальну суму 160 тисяч гривень. Також була налагоджена ефективна робота служб соціального захисту.

«Службами соціального захисту були забезпечені одягом 1764 людини із соціально-незахищених верств населення, продуктами харчування - 5509 осіб. Це говорить про те, що була проведена серйозна робота щодо соціально-незахищених людей», - підкреслив Володимир Фадєєв.