Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селі Великі Проходи Дергачівського району відкрився спортивний комплекс

У селі Великі Проходи Дергачівського району відкрився спортивний комплекс

Сьогодні в селі Великі Проходи Дергачівського району відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу. У церемонії відкриття взяли участь перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, голова Дергачівської РДА Володимир Кацуба, голова Дергачівської районної ради Михайло Бушев. Валентин Дулуб привітав селян із відкриттям нового спортивного об'єкта, а також вручив подарунки від обласної адміністрації. «Будівництво спортивних об'єктів в сільській місцевості - це важлива частина роботи керівництва області, тому що це здоров'я наших дітей, а також впевненість їх батьків в тому, що їхні діти проводять час з користю і задоволенням. Сподіваюся, незабаром ми всі будемо пишатися спортивними досягненнями жителів села Великі Проходи», - сказав перший заступник глави області.

Довідка. Спортивний комплекс прибудований до будівлі загальноосвітньої школи. Рішення про його будівництво було прийнято в 2011 році, на розробку проектно-кошторисної документації з районного бюджету було виділено близько 50 тис.грн.
Загальна вартість робіт склала 4 млн. 135 тис. 787 грн. Фінансування проекту здійснювалося за кошти НАК «Нафтогаз Україна».