Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

25 лютого відбудеться обласне культурно-мистецьке свято «Масляна на Коропових Хуторах»

25 лютого відбудеться обласне культурно-мистецьке свято «Масляна на Коропових Хуторах»

У суботу, 25 лютого, в с.Коропово Зміївського району Харківської області за підтримкою Харківської облдержадміністрації відбудеться друге обласне культурно-мистецьке свято «Масляна на Коропових Хуторах». Про це сьогодні на прес-конференції розповіли голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв і начальник управління культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов.

За словами Євгена Мураєва, з 10:00 на території села всіх бажаючих гостинно зустрічатимуть творчі колективи, на декількох майданчиках будуть проходити різні конкурси та забави. Урочиста церемонія відкриття свята відбудеться в 12:00, тоді офіційно почне працювати велика сцена і виступатимуть фольклорні колективи. Закінчення свята планується на 16:00, воно завершиться спалюванням найбільшого в Україні опудала.

«Ми очікуємо, що свято буде масовим, для сімей, великих компаній. У першу чергу, це фольклорний фестиваль, буде виступати дуже багато колективів, організовано багато атракціонів - катання на конях, на квадроциклах, ковзанках, гірках. Будуть навіть купатися моржі. Як і раніше будемо дивувати розмірами опудала зими», - сказав Євген Мураєв.

Буде організований підвіз! Кожні 10 хвилин від залізничного та автовокзалу курсуватимуть автобуси!