Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося засідання Ради Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва

Відбулося засідання Ради Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва

7 лютого віце-губернатор Юрій Сапронов взяв участь у засіданні Ради Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва. В ході засідання було заслухано і затверджено звіт про діяльність Фонду за 2011 рік. Як повідомив директор Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва Денис Ткачов, Фонд є одним з основних виконавців Програми сприяння розвитку малого підприємництва в Харківській області на 2011-2015 рр.. У грудні минулого року Фондом спільно з Головним управлінням економіки було проведено конкурс на отримання мікрокредитів для реалізації бізнес-планів, в якому визначено чотири переможця.

У рамках підпрограми «Підготовка кадрів» фахівцями Фонду та Головного управління економіки ХОДА була розроблена комплексна навчально-освітня програма «Школа малого бізнесу», яка реалізовується через проведення практичних семінарів для підприємців, інтернет-семінарів, «Курсу молодого бізнесмена» і т.д.

«У травні 2011 року був проведений аудит діяльності шести бізнес-центрів у Балаклійському, Сахновщинському, Золочівському та Валківському районах Харківської області, в ході якого з'ясувалося, що тільки два бізнес-центри функціонують в нормальному режимі і виконують свої функції», – водночас зазначив Денис Ткачов.

Також в ході засідання було затверджено Стратегію розвитку та плану діяльності Фонду на 2012 рік, в яку було запропоновано внести положення про підтримку підприємців, які обрали своїм напрямком діяльності «зелений» туризм.

Підводячи підсумки засідання, Юрій Сапронов відзначив системну роботу Фонду для підтримки підприємництва в регіоні та висловив упевненість, що надалі Фонд стане надійним провідником для підприємців Харківщини.

Теги