Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі ремонтні роботи на дорогах, які було заплановано на 2011 рік, виконані на 100%

Всі ремонтні роботи на дорогах, які було заплановано на 2011 рік, виконані на 100%

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, всі роботи по ремонту доріг, які були заплановані на поточний рік, виконано в повному обсязі. Це стосується як поточного ремонту, так і підготовки доріг до Євро-2012. Зокрема, завершено роботи з установки колесовідбійника, нанесення додаткової розмітки та шумових смуг на окружній дорозі.

Як зазначив Валентин Дулуб, дорожнім знакам і розмітці напередодні Євро-2012 приділяється особлива увага.

«У процесі підготовки до Євро-2012 ми максимально намагаємося оновити всі дорожні знаки або замінити їх, зробити сучасну розмітку. Якщо ми зараз беремося за ділянку дороги, то ми робимо роботу так, щоб туди не потрібно було повертатися. У нас сьогодні немає ям, колій на дорогах, не продавлюється асфальт. З одного боку, це тому, що ми не пускаємо великогабаритні й нестандартні вантажі на наші дороги, а з іншого боку це говорить про те, що під час ремонтних робіт все було зроблено якісно, ​​за сучасними технологіями та відповідно до встановлених проектів. Ми не порушуємо технологію виробництва робіт і робимо все для того, щоб дороги були якісними», - підкреслив перший заступник керівника області.

Також цього року відремонтували за європейськими стандартами дорогу на Щербаківку, ділянка дороги на Київ від Пісочина протяжністю 10 кілометрів, проведено дорожні роботи в самому Пісочині.