Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Із Днем святого Миколая вихованців Люботинської школи-інтернату привітав Євген Савін

Із Днем святого Миколая вихованців Люботинської школи-інтернату привітав Євген Савін

129 вихованців Люботинського навчально-виховного комплексу отримали привітання із Днем святого Миколая від заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгена Савіна, представників місцевого самоврядування м.Люботин. В подарунок діти отримали спортивний інвентар, настільні ігри, солодощі. Гості ознайомилися з умовами перебування вихованців у школі-інтернаті та підготовкою їх до самостійного життя. Оглянули навчальні та комп’ютерні класи, спортивний і тренажерний зали, клас логопедії та кабінет психолога,  розглянули виставку дитячих робіт, присвячених Новорічним та Різдвяним святам.

«Поки ви такі маленькі, беззахисні ми будемо вас оберігати, обдаровувати вас подарунками. Я думаю, що життя ваше складеться добре, і ви будете прикладати до цього значну кількість зусиль. Спочатку будете добре вчитися, потім добре працювати, потім з'являться сім'ї - будете ростити своїх дітей. І жити в цій країні вам буде комфортно і щасливо. Я хочу, щоб ваші викладачі також отримали чудові теплі подарунки: у вигляді ваших посмішок, вашого доброго настрою. Від усієї душі бажаю вам здоров'я і успіхів», - сказав віце-губернатор.

Довідка:
Люботинська школа-інтернат збудована Південною залізницею і відкрита у 1961 році як інтернат для дітей залізничників.  Зараз тут навчаються та виховуються 129 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  3 -11 класів.
Організоване п’ятиразове харчування. Інтернат використовує для харчування дітей молоко з власного підсобного господарства.