Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові триває 17-й традиційний фестиваль творчості дітей з обмеженими можливостями «Натхнення»

У Харкові триває 17-й традиційний фестиваль творчості дітей з обмеженими можливостями «Натхнення»

15 грудня у 15.00 на базі кіноконцертного залу «Україна» відбудеться гала-концерт сімнадцятого традиційного фестивалю творчості дітей з обмеженими можливостями «Натхнення». У першому, відбірковому етапі фестивалю взяли участь 13 спеціалізованих шкіл-інтернатів міста Харкова, в кожному з них були вибрані кращі художні номери, вони і будуть показані на сцені ККЗ «Україна». У гала-концерті фестивалю візьмуть участь 300 учнів з 13 шкіл-інтернатів міста Харкова, які будуть демонструвати свої творчі здібності у вокальному, хореографічному, жестової пісні та читецькому жанрі мистецтва.  Всі учасники фестивалю - діти з обмеженими здібностями і для них кожен вихід на сцену – це крок до подолання себе.

Метою фестивалю є естетичний і моральний розвиток дітей, що навчаються в спеціалізованих школах-інтернатах, сприяння їх соціалізації і повної інтеграції в суспільство.

Організаторами даного заходу виступили: Управління у справах сім'ї та молоді Харківської міської ради, Харківський обласний центр дозвілля молоді, Харківський міський центр дозвілля молоді.

Чекаємо вас за адресою: м. Університет, вул. Сумська, 35, ККЗ «Україна»,