Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з активом Громадської ради при ХОДА

Михайло Добкін зустрівся з активом Громадської ради при ХОДА

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з активом Громадської ради при ХОДА. У зустрічі також взяли участь заступники голови та керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації. У ході зустрічі обговорювалися питання про роботу громадської ради в 2011 році; проведення консультацій з громадськістю з обговорення питань державної політики і проектів нормативно-правових актів; створення регіональної програми розвитку громадянського суспільства; взаємодії комітетів громадської ради з структурними підрозділами обласної державної адміністрації.

Відкриваючи зустріч, Михайло Добкін зазначив, що громадські організації через громадську раду при ХОДА повинні брати участь в обговоренні та ухваленны важливих для області рішень.

«Ідеальної моделі взаємовідносин громадських організацій та влади, напевно, не придумав ніхто, але є держави, в яких такі взаємини дозволяють досягати ухвалення дуже складних для суспільства і влади рішень з мінімальними втратами для людей. Якби ми з вами знайшли таку формулу співпраці, якщо громадська рада змогла би стати тим містком, який зв'язував би 2 берега, можна було б говорити, що хоча б частину завдань, які стоять перед владою і громадськими організаціями, ми могли б вирішити спільно» , - підкреслив Михайло Добкін.