Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вітальні «На Олексіївці» відбулася творча зустріч з музикантом Володимиром Соляніковим

У вітальні «На Олексіївці» відбулася творча зустріч з музикантом Володимиром Соляніковим

У музично-театральній вітальні «На Олексіївці», що діє в Дитячій школі мистецтв № 6 Дзержинського району м. Харкова, відбулася творча зустріч жителів мікрорайону з піаністом, композитором, педагогом, громадським діячем Володимиром Соляніковим. У шкільному залі звучала жива музика: фортепіанні п'єси «Легенда», «Вальс», «Ноктюрн» у виконанні автора, його пісні і романси, які виконали провідні солісти Харківської філармонії, лауреати національних та міжнародних конкурсів Юлія Пересада, Наталя Сидоренко, Дмитро Севагін, Надія Юрко, Олександр Бондарчук, Валерія Господинько.

У ході зустрічі слухачі мали можливість переглянути фрагменти відеозапису його виступу на сцені обласної філармонії, де звучав концерт для фортепіано з оркестром «Новоромантичні ремінісценції», а також концерт Моцарта для трьох роялів у виконанні В.М. Солянікова і його двох синів - Юрія і Владислава.

Спеціально для самих маленьких слухачів пролунав вокальний цикл «Мальовнича Україна», написаний Володимиром Юрійовичем на слова харківської поетеси Ніни Супруненко. Великий інтерес викликало у дітей знайомство з сюжетами мюзиклів, створених Володимиром Соляніковим і порадували харківську дітвору на новорічних виставах філармонії в 2010 і 2011 роках.

Теги