Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Трускавці розпочав роботу XI Міжнародний Економічний Форум «Економічна інтеграція – національні пріоритети»

У Трускавці розпочав роботу XI Міжнародний Економічний Форум «Економічна інтеграція – національні пріоритети»

У Трускавці розпочав роботу XI Міжнародний Економічний Форум «Економічна інтеграція - національні пріоритети». У пленарному засіданні форуму беруть участь віце-прем'єр-міністр - Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко, голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, заступник Міністра закордонних справ Чеської Республіки Томаш Дуб, Президент Американської Торгівельної Палати в Україні Хорхе Зукоскі та представник Конференційної ради Канади Пол Дарбі. Від Харківської області у форумі беруть участь голова облдержадміністрації Михайло Добкін та заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

Від імені організаторів учасників форуму привітав голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, котрий зазначив, що радий бачити гостей на львівській землі і побажав всім плідної роботи.

Міжнародний Економічний Форум традиційно проходить на Львівщині в жовтні, і є потужною дискусійною платформою для лідерів східноєвропейських держав, політиків, економістів, фінансистів та бізнесменів. Цього року форум об'єднає представників бізнесу, науки і влади для сприяння модернізації та інтеграції економіки, реалізації інвестиційних проектів і впровадження інноваційних технологій, подальшого розвитку регіонального та транскордонного співробітництва.

Головні теми доповідей стосуватимуться питань національних пріоритетів економічної політики, забезпечення економічного зростання, залучення інвестицій і розвитку інфраструктури, сучасних моделей транскордонного співробітництва, стратегічного планування та регіонального розвитку, а також втілення «Олімпійської надії 2022».