Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін вручив Жовтневій школі Сахновщинського району 20 комплектів лиж

Євген Савін вручив Жовтневій школі Сахновщинського району 20 комплектів лиж

6 жовтня 2011 року відбулась робоча поїздка заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Савіна до Сахновщинського району. Під час поїздки він провів особистий прийом громадян та взяв на особистий контроль питання, з якими звернулися до нього мешканці району. Також в ході робочої поїздки Євген Савін відвідав Жовтневу ЗОШ, де у 2008 році було відкрито сучасний спортивний комплекс площею 482 кв. м, та від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна вручив 20 комплектів лиж.

Заступник губернатора ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням Жовтневого дошкільного навчального закладу «Ясла-садок» Сахновщинської селищної ради. За його словами, при формуванні бюджету Харківської області на 2012 рік буде розглянуто можливість фінансування робіт з ремонту покрівлі закладу.

Крім того, Євген Савін відвідав Катеринівський навчально-виховний комплекс та провів зустріч з сільгосппідприємцями району з приводу співфінансування в ремонті НВК та відкриття нових груп в дитячому садку. 

Теги