Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота з організації безпеки об'єктів і заходів у рамках Євро-2012 вже ведеться. Анатолій Шевцов

Робота з організації безпеки об'єктів і заходів у рамках Євро-2012 вже ведеться. Анатолій Шевцов

На даний момент в Харківській області ведеться активна робота з підготовки всіх об'єктів Євро-2012 до чемпіонату. Зокрема, мова йде про безпеку гостей і учасників Євро-2012, а також харків'ян у ході всіх заходів на кожному з об'єктів.  «Робота щодо організації безпеки об'єктів і заходів в рамках Євро-2012 вже ведеться»,- підкреслив сьогодні під час засідання Регіонального міжвідомчого штабу з питань безпеки та правопорядку при Харківській обласній державній адміністрації виконавчий секретар штабу, заступник начальника ГУ по взаємодії з правоохоронними органами, органами юстиції, оборонної та мобілізаційної роботи ХОДА Анатолій Шевцов.

За його словами, на даний момент перед керівництвом області стоїть завдання щодо забезпечення безпеки на 22 об'єктах  Євро-2012, 13 з яких офіційно затверджені УЄФА.

«Ми почали роботу з формування персонального складу штабів на конкретних об'єктах. Є спеціально затверджені Міжвідомчим координаційним штабом в Києві типовий склад цих штабів. Вони в обов'язковому порядку повинні в складі мати уповноважених представників ГУ МНС та ГУ МВС в Харківській області, представників Управління Служби безпеки України, регіонального управління Державної митної служби, Головного управління охорони здоров'я та інших зацікавлених підрозділів»,- повідомив Анатолій Шевцов.

За його словами, вже розпочато відпрацювання планів по взаємодії і зв'язку, також найближчим часом почнуть відпрацьовуватися плани із забезпечення безпеки самих об'єктів Євро-2012 і тих заходів, які на них проводитимуться.