Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України» повинен підкреслити значимість партнерських відносин влади і громадськості. Михайло Добкін

Форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України» повинен підкреслити значимість партнерських відносин влади і громадськості. Михайло Добкін

У Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України розпочав свою роботу форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України». У церемонії відкриття форуму взяв участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, секретар Харківської міської ради Олександр Новак, директор Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Вадим Ландсман, Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат, ректори профільних вузів Харкова, Герої України, Народні депутати України, почесні громадяни, а також наукові діячі та студенти.

«Ми можемо сміливо говорити, що Україна склалася як держава. Сьогодні вона визнана всіма провідними світовими країнами. За 20 років незалежності в країні були створені умови для розвитку економіки, формування рівних можливостей для самореалізації громадян, у суспільному житті сформовано повагу до конституційних прав і свобод людини, - зазначив у своєму вітальному слові Михайло Добкін. - Громадські ініціативи харків'ян завжди виходили з історичного досвіду, спиралися на традиції і культуру рідного краю. Я переконаний, що сьогоднішній Форум наблизить нас до взаєморозуміння і підкреслить значимість партнерських відносин влади і громадськості, зміцнить почуття відповідальності кожного з нас за майбутнє країни. Бажаю всім учасникам плідної роботи та реалізації найсміливіших ініціатив».

Форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України» триватиме два дні. До уваги його учасників буде представлено понад 100 доповідей. У рамках форуму працюватиме три тематичні секції: «20 років незалежності: нове покоління нової України», «Громадський рух Харківщини на рубежі тисячоліть: просування до незалежності України» та «Державне управління та державна служба незалежної України: теорія, освіта, практика».

Теги