Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми прагнемо показати молоді всю красу спортивного життя. Євген Савін

Ми прагнемо показати молоді всю красу спортивного життя. Євген Савін

 «Сьогодні відбувся чудовий Олімпійський урок. Його основним завданням є популяризація олімпійського руху, здорового способу життя, а також залучення все більшої кількості дітей до заняття спортом, - зазначив заступник голови ХОДА, заступник голови Харківського обласного відділення НОК України Євген Савін.- Головною проблемою в цій сфері є те, що сьогодні дуже мало молоді прагне займатися спортом. Проводячи такі уроки, ми показуємо всю красу спортивного життя».  

За словами виконавчого директора Харківського обласного відділення НОК України Сергія Душина, в кожному куточку Харківської області зараз проходить олімпійський тиждень. «У всіх районах і містах нашого регіону проходять такі уроки. Ми намагаємося, щоб на кожному такому уроці були присутні відомі спортсмени, чемпіони та представники влади», - зазначив Сергій Душин. 

Також Євген Савін зазначив, що на сьогоднішній день Харківська область має 8 ліцензій на участь в Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні. «Я сподіваюся, що ліцензій буде ще більше. Ми сьогодні готуємо фінансову підтримку для олімпійців, тому що ці спортсмени повинні бути на спеціальному фінансовому забезпеченні, - повідомив він.- Я думаю, що в кінці жовтня ми проведемо засідання Харківського відділення НОК України, де будуть підняті всі питання з фінансування».