Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головна мета проекту «Кримський оксамитовий сезон - сезон здоров'я» - розкрити весь оздоровчий потенціал півострова

Головна мета проекту «Кримський оксамитовий сезон - сезон здоров'я» - розкрити весь оздоровчий потенціал півострова

Як зазначив під час прес-конференції заступник міністра курортів і туризму АР Крим Ігор Котляр, на сьогодні Міністерство курортів і туризму АР Крим в рамках проекту «Оксамитовий сезон - сезон здоров'я» вже підписало меморандум з низкою представників готелів та санаторно-курортних установ про зниження в період оксамитового сезону цін для відпочиваючих на 20-30%. «Деякі навіть готові надати дисконт до 50%», - підкреслив Ігор Олексійович. Уряд Криму також уклав договори про зниження в цей період розцінок на перельоти з низкою авіакомпаній Росії, Білорусі та Прибалтики.

Один з авторів проекту, експерт з курортного маркетингу курорту Palmira Palace Олег Фесенко вважає першочерговим завданням проекту - донести до професійної аудиторії (насамперед - лікарів та учасників туристичного ринку), що таке сучасний цілющий Крим.

«Сьогодні і туроператори, і самі лікарі в обласних центрах, на жаль, забули про те, чому всі лікувальні можливості Криму вкрай необхідні для жителів великих індустріальних міст. Тим часом, уряд Криму і великі санаторно-курортні установи, такі як Palmira Palace чи санаторій «Крим», створили найсучасніші можливості курортного лікування, в яких об'єднані принципи відновної медицини,кліматичні умови південного узбережжя Криму та унікальні технології природолікування з використанням продуктів Кримського півострова, таких як лікувальні грязі, морська вода або унікальні витяжки з винограду»,- зазначив Олег Валентинович.