Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт на під'їзній дорозі до навчально-тренувальній базі ФК «Металіст»

Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт на під'їзній дорозі до навчально-тренувальній базі ФК «Металіст»

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін оглядає хід ремонтних робіт на дорогах області. Першим об'єктом, який відвідав голова ХОДА, стала під'їзна дорозі до навчально-тренувальній базі ФК «Металіст». Як поінформував заступник голови облдержадміністрації Валентин Дулуб, за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму 4 млн. грн. спочатку передбачалося розширення проїзної частини до 7 м з облаштуванням шару покриття. За ініціативою Харківської облдержадміністрації були внесені зміни до проектно-кошторисної документації, якими передбачено розширення проїзної частини до 9 м зі збільшенням вартості робіт до 7 млн. грн.

Станом на 29 липня, повністю виконані роботи по розширенню проїжджої частини, укладання вирівнюючих шарів по ширині 7 м. Загальна вартість фактично виконаних обсягів робіт становить 3,5 млн.грн. Роботи тривають. Планований введення об'єкту в експлуатацію - серпень 2011 року.

За рахунок коштів фірми DCH підрядником, який виконує роботи на даній ділянці, виконуються роботи з облаштування тротуарів і бар'єрного огородження.

Михайло Добкін також відвідав навчально-тренувальну базу ФК «Металіст» та ознайомився з ходом її реконструкції.