Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Урочистий церемоніал випуску студентів

Урочистий церемоніал випуску студентів

1 липня 2011 року в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбудеться урочистий церемоніал випуску студентів. Понад 2 300 студентів у цей день здобудуть почесний статус випускників Харківського університету. Серед них – перші випускники-магістри за спеціальністю «Фізична і біомедична електроніка» радіофізичного факультету, перші спеціалісти і магістри за спеціальністю «Системи управління і автоматики» факультету комп’ютерних наук.

Кращі студенти кожного з 20 факультетів отримають університетські медалі за успіхи у навчанні, наукові здобутки та активну громадську діяльність, а також відзнаки Харківської обласної державної адміністрації, Харківської міської ради, Харківської обласної ради.

О 9.30 випускники, викладачі і співробітники університету вшанують пам’ять засновника університету Василя Назаровича Каразіна покладанням квітів до його пам’ятника (біля головного корпусу, майдан Свободи, 4).

Об 11.00 у великому залі ХНАТОБу розпочнеться відкриття церемоніалу випуску. Випускників привітає ректор університету член-кореспондент НАН України Віль Бакіров, керівництво міста та області.

Теги