Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрився Єдиний дозвільний центр

У Харкові відкрився Єдиний дозвільний центр

30 травня в Харкові за адресою Червоношкільна набережна, 26 відкрився Єдиний дозвільний центр для жителів Харкова і області. Установа розміщується в приміщенні площею 620,7 кв.м., яке повністю відповідає європейським стандартам, забезпечено сучасною комп'ютерною технікою останнього покоління і оснащене новітніми інформаційно-комунікативними технологіями. У відкритті установи взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, директор Департаменту дозвільної системи Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Олександр Андрєєв, Генеральний консул РФ у Харкові Всеволод Філіпп, Генеральний консул Польщі в Харкові Ян Гранат.

«Сьогодні ми всі стали свідками появи в Харкові, столиці Слобожанщини, державної установи, яка фактично буде партнером для малого і середнього бізнесу. Реалізуючи крок за кроком доручення Президента України, ми наближаємо роботу державних структур до тих вимог, до яких вже давно звикли в Європі і в усьому іншому цивілізованому світі», - підкреслив під час відкриття Єдиного дозвільного центру Михайло Добкін.

У приміщенні Єдиного центру обладнані робочі місця для 15 державних адміністраторів і 15 уповноважених представників дозвільних органів, а також місця очікування для відвідувачів. Крім цього всі послуги Єдиного центру повністю доступні для людей з обмеженими можливостями.

Для того, щоб виключити корупцію, Єдиний дозвільний центр обладнаний системою електронної черги і камерами відеоспостереження.