Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін покладає великі надії на презентацію Харківської області в Американській торгівельній палаті

Михайло Добкін покладає великі надії на презентацію Харківської області в Американській торгівельній палаті

27 травня відбудеться презентація презентації Харківської області перед представниками міжнародного ділового співтовариства в Американській торгівельній палаті. Виступаючи в ефірі програми обласного телебачення «Час влади», голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив, що покладає на цю зустріч великі надії. За його словами, буде представлений як державний, так і приватний сектор для інвестицій. Презентація триватиме близько 4-х годин.

«Американська торгівельно-промислова палата – це рушійний інструмент усіх інвестицій. До цієї організації прислухаються великі інвестори, вона має досить високий авторитет, і саме по шляху їх роботи ми пішли, коли оновили керівництво Торгово-промислової палати і сказали, що нам абсолютно не обов'язково мати різноманітні фонди або інші структури, які будуть займатися залученням інвестицій. Є Торгово-промислова палата Харківської області, і це – її головне завдання», - зазначив голова ХОДА.

Михайло Добкін підкреслив, що Харківська область має високий індекс інвестиційної привабливості, і їй є, що показати потенційним інвесторам.