Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма представив нового головного лікаря Обласного диспансеру радіаційного захисту

Ігор Шурма представив нового головного лікаря Обласного диспансеру радіаційного захисту

Сьогодні під час Координаційної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма представив нового головного лікаря КЗОЗ «Обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення». Розпорядженням голови ХОДА на цю посаду з 21 квітня призначений Едуард Зінов‘єв.  

Довідка. Зінов'єв Едуард Валентинович, 1966 року народження, освіта повна вища. Закінчив у 1992 році Харківський медичний інститут. Має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я». У 2005 році закінчив навчання на факультеті «Менеджмент в охороні здоров'я» Харківської медичної академії післядипломної освіти і отримав звання менеджера в охороні здоров'я.

З 1994 року по 1995 рік обіймав посаду лікаря Ізюмської центральної районної лікарні, з 1995 року по 1996 рік працював на посаді завідуючого кабінетом медичної статистики. У 1996 році був призначений на посаду головного лікаря Ізюмської центральної районної лікарні, де працював до 2003 року, після чого переведений на посаду начальника відділу охорони здоров'я Ізюмської райдержадміністрації. З 2003 року по 2009 рік обіймав посаду головного лікаря Зміївської центральної районної лікарні, у 2010 році призначений на посаду заступника Зміївського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Протягом 1996-2004 років свою трудову діяльність поєднував з роботою депутата Ізюмської районної ради.