Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майже 100 співробітників заводу імені Шевченка вже отримали повний розрахунок

Майже 100 співробітників заводу імені Шевченка вже отримали повний розрахунок

Як повідомив сьогодні під час брифінгу голова ХОДА Михайло Добкін, 99 співробітників заводу імені Шевченка вже отримали всі зароблені на підприємстві гроші і звільнилися за власним бажанням. За його словами, після проведення торгів з продажу майна заводу планується дати розрахунок ще 350-400 співробітникам.

«На сьогоднішній момент вже 99 осіб отримали повний розрахунок і припинили свої трудові відносини з підприємством за власною ініціативою. Після 22 квітня ми плануємо орієнтовно на 350-400 чоловік оптимізувати чисельність співробітників підприємства за рахунок тих людей, які готові за власним бажанням звільнитися, одержавши всі борги», - підкреслив голова області.

Як зазначив у свою чергу голова профкому заводу імені Шевченка Віктор Винник, на підприємстві в даний момент є кошти для розрахунку ще 25 співробітників.

«Того мільйона, який був виділений, вистачає практично на 125 осіб - 99 вже отримали гроші і ще близько 25 осіб отримають їх найближчим часом. Люди йдуть постійно з обхідними листами, отримуючи заробітну плату. Без жодного невдоволення - співробітники готові, це усвідомлене їх рішення. В основному, звільняються люди пенсійного віку, але не тільки», - зазначив він.