Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Освоєння 30 мільйонів гривень, виділених на поточний ремонт та реконструкцію доріг Харківської області, розпочнеться найближчим часом. Валентин Дулуб

Освоєння 30 мільйонів гривень, виділених на поточний ремонт та реконструкцію доріг Харківської області, розпочнеться найближчим часом. Валентин Дулуб

Як повідомив сьогодні заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, на поточний ремонт доріг Харківської області виділено 30 мільйонів гривень. На даний момент ці кошти вже розподілені між містом і областю за схемою: 20 мільйонів гривень будуть освоєні Харковом, а 10 мільйонів гривень будуть витрачені на ремонт обласних доріг. Освоєння цих коштів почнеться вже з наступного тижня.

«Всі ці кошти розподілені із зазначенням населених пунктів, вулиць та перехресть, тобто, досягнута повна ідентифікація того, куди і скільки грошей ми будемо витрачати», - підкреслив заступник керівника області.

За словами Валентина Дулуба, крім цієї суми найближчим часом Харківська область отримає ще 57 мільйонів гривень на поточний ремонт.

«Служба автомобільних доріг нам підтвердила на цьому тижні, що для Харківської області виділено ще 57 мільйонів гривень на ремонт і реконструкцію автомобільних доріг. Я думаю, вони будуть розподілятися в такій же пропорції, як і ці 30 мільйонів, тому що ми вважаємо, що у зв'язку з Євро-2012 саме місту Харкову потрібно приділяти максимальну увагу», - зазначив він.

У той же час Валентин Дулуб підкреслив, що поточний ремонт доріг області вже ведеться.

«Роботи з ремонту доріг ведуться по всій Харківській області вже як мінімум три тижні, і отриманими коштами ми будемо частково перекривати ті витрати, які вже понесли», - сказав заступник голови області.