Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У районах області планується будувати нові фізкультурно-оздоровчі комплекси. Євген Савін

У районах області планується будувати нові фізкультурно-оздоровчі комплекси. Євген Савін

«У районах області планується будувати нові фізкультурно-оздоровчі комплекси, на будывницство яких необхідно небагато часу. Співвідношення ціни і якості таких комплексів, а також терміни будівництва дозволять нам будувати не 1-2, а відразу 10 спортивних комплексів. В першу чергу вони з’являться в тих районах, де мешкає велика кількість людей і існує серйозний дефіцит спортивних споруд. Вони будуть доступні для всіх мешканців територій, на яких вони будуть розташовані», - повідомив сьогодні в ході наради, присвяченій підбиттю підсумків 2010 року в галузі «Фізичної культури і спорту», заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.  

За його словами, в нових фізкультурно-оздоровчих комплексах можна буде цілий рік проводити заняття з футзалу, гандболу, волейболу, баскетболу. Спорткомплекси будуть оснащені всією необхідною інфраструктурою: роздягальні, душові і т.д. Площа спорткомплексу - близько 1 тис.кв.м.

Євген Савін також повідомив, що у Програмі соціально-економічного розвитку Харківської області на 2011 рік закладено будівництво 3 таких фізкультурно-оздоровчих комплексів, на 2012 рік - 10.