Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Валківському районі відбулося засідання комісії з питань ліквідації заборгованості із заробітної плати і внескам до Пенсійного фонду

У Валківському районі відбулося засідання комісії з питань ліквідації заборгованості із заробітної плати і внескам до Пенсійного фонду

29 березня у м.Валки під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Шурми відбулося засідання комісії з питань ліквідації заборгованості із заробітної плати і внескам до Пенсійного фонду. Як було зазначено під час засідання, у районі нараховується 8 підприємств-боржників із виплати заробітної плати та 4 боржника із сплати внесків до Пенсійного фонду.  

Зокрема, це такі підприємства: КП «Варіант» (директор – Повстянко Г.В.) – заборгованість із виплати зарплати станом на 1 березня 2011 року – 72,6 тис.грн., зі сплати внесків до ПФ – 191,2 тис.грн.; КП «Серпневе» (директор – Лисенко Ю.І.) – 13,7 тис.грн. та 6,9 тис.грн.; КП «Вода» (директор Павлій О.В.) – 123,5 тис.грн. та 85,8 тис.грн.; філія «Валківський райавтодор» ДП «Харківський облавтодор» (директор – Пляка О.М.) – борг із зарплати 51 тис.грн., заборгованість із сплати внесків до ПФ відсутня; Валківська філія ВАТ «Харківшляхбуд» (директор – Барабаш С.І.) - борг із зарплати 76,7 тис.грн., заборгованість із сплати внесків до ПФ відсутня; ДП ДЗ ННЦ «ХФТІ» НАН України (директор – Долополов В.С.) – 80,7 тис.грн. та 921,2 тис.грн.; ТОВ «Агрофірма «Серпневе» (директор – Шаталов О.Л.) – 91,2 тис.грн. та 25,8 тис.грн.; ТОВ «Серпневе плюс» (директор Карапуз О.В.) – 264,2 тис.грн. та 193,9 тис.грн.; ПСП «Мельникове» (директор – Скороход В.І.) - борг із зарплати відсутній, заборгованість із сплати внесків до ПФ – 78,2 тис.грн.

По кожному підприємству комісія розробила план заходів з ліквідації боргів. Виконання заходи буде триматися на постійному контролі.