Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році в Харківській області заново відкриється 3 дитячих оздоровчих табори

У 2011 році в Харківській області заново відкриється 3 дитячих оздоровчих табори

У поточному році в Харківській області планується розширити існуючу мережу дитячих оздоровчих установ. Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови ХОДА Євген Савін, на даний момент готуються до відкриття 3 дитячі табори, які в останні роки не працювали.

«У нас в минулому році було 37 працюючих оздоровчих таборів, ми хочемо, щоб цього року ще відкрилися три табори. Це оздоровчий табір заводу імені Малишева «Червона гвоздика», табір «Дружба» в Красноградському районі та оздоровчий табір «Міськелектротрансу» у селищі Високе, який тепер буде утримувати районна адміністрація Харківського району», - повідомив Євген Савін.

За його словами, табір «Червона гвоздика» не працював 1 рік, тому не вимагає значних витрат на відновлювальні роботи, те ж саме можна сказати і про оздоровчий заклад в селищі Високий, який не працював 2 роки. Що стосується табору в Красноградському районі, то він буде практично збудований заново.

«Табір «Дружба» у Красноградському районі не працював 3 роки, тому що умови там не відповідають нормі. На даний момент вже є проект, є гроші, за які буде побудовано нове приміщення. Може бути, через нове будівництво початок оздоровчого сезону в таборі трохи затримається, але завдання стоїть - цього року його відкрити», - підкреслив Євген Савін.