Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У нас є всі можливості для розширення структури взаємин між Курською та Харківською областями. Геннадій Плохих

У нас є всі можливості для розширення структури взаємин між Курською та Харківською областями. Геннадій Плохих

«Адміністрація Курської області високо цінує багаторічну співпрацю і стосунки з Харківською областю, які динамічно розвиваються. Наші зустрічі, що стали доброю традицією, дозволяють вести відвертий діалог з широкого спектру питань, визначати нові можливості та вектори співпраці», - зазначив на спільному засіданні робочих груп Курської та Харківської областей заступник губернатора Курської області - голова комітету з розвитку зовнішніх зв'язків Геннадій Плохих.  

Він повідомив, що в 2010 році зовнішньоторговельний оборот між регіонами склав більше 13 млн.дол. з темпом росту в 158% по відношенню до 2009 року. «В історії наших стосунків були і більш вражаючі цифри, тому базовим завданням в 2011 році буде нарощування обсягу товарообігу», - підкреслив Геннадій Плохих.

Геннадій Плохих зазначив, що делегація Харківської області завжди була наймасштабнішою на традиційному Курському Корінському ярмарку, а її експозиції одні з найзмістовніших. Він також висловив надію, що цього року Харківська область підтвердить свій імідж.

«Спираючись на значний напрацьований досвід, ми маємо всі підстави сподівається на більш перспективні варіанти взаємодії, тим більше, що нинішній рік дає нам можливість розширити структуру взаємовідносин, вийшовши за рамки суто економічних контактів», - підкреслив Геннадій Плохих.