Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна завжди була і буде надійним партнером у будь-якому міжнародному співробітництві. Михайло Добкін

Україна завжди була і буде надійним партнером у будь-якому міжнародному співробітництві. Михайло Добкін

Держави країн СНД виявляють зацікавленість Україною як партнером в різних сферах діяльності, - наголосив під час програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, коментуючи свою участь у роботі Міжнародного економічного Форуму держав - учасників СНД «20 років разом: досвід співробітництва та перспективи».

«Я спілкувався з представниками Російської Федерації, зокрема, з керівниками великих державних банків, з членами уряду. Їхній інтерес до України досить високий. Я думаю, що Україна завжди була і буде надійним партнером у будь-якому міжнародному співробітництві, а наші сьогоднішні можливості, коли всі гілки влади працюють спільно і Україну не розривають внутрішні конфлікти, особливо високо оцінюються нашими сусідами», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, Співдружність незалежних держав грає важливу роль в організації співпраці між країнами пострадянського простору.

«Я не належу до числа тих, хто вважає Співдружність незалежних держав якимсь пережитком минулого і декоративним об'єднанням. Україна вибрала для себе європейський пріоритет як головний і виходячи з цього вибудовує свої взаємини з іншими державами, в тому числі і з СНД. Тим не менше, авторитет України в рамках СНД дуже високий, всі з увагою та інтересом слухали виступ очільника делегації першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Петровича Клюєва, який чітко сказав, що Україна зацікавлена ​​у співпраці з державами - учасниками СНД, і докладе всіх зусиль, щоб ця співпраця була вигідна для всіх сторін»,- підкреслив голова області.

Теги