Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звільнення - це останній аргумент у роботі будь-якого керівника. Михайло Добкін

Звільнення - це останній аргумент у роботі будь-якого керівника. Михайло Добкін

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у ході прес-конференції повідомив, що він виключає необхідність звільнення голів райдержадміністрацій, чиї райони виявилися останніми в рейтингу районів Харківської області. «Велика частина часу, з моменту призначення голів райдержадміністрацій, пішла на створення нової команди. Я не збираюся звільняти голів даних райдержадміністрацій, - підкреслив Михайло Добкін. - Ми всі повинні розуміти, що звільнення - це останній аргумент у роботі будь-якого керівника».  

На думку керівника області, люди, які очолили райони, повинні попрацювати достатньо часу, щоб нести всю повноту відповідальності за те, що відбувається в районі.

 «Я думаю, що буде коректніше, якщо ми будемо порівнювати їх роботу за той період, коли вони очолювали район. Вони повинні відповідати за свою конкретну роботу, - акцентував Михайло Добкін. - Починаючи з наступного року, звичайно, ми будемо відстежувати і більш жорстко карати тих, хто опинився в хвості рейтингу. Сьогодні я не бачу необхідності застосовувати якісь жорсткі заходи щодо цих керівників, у них ще є час виправитися».
 

Теги