Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи з підготовки Льодового палацу до відкриття планується завершити до 30 березня

Роботи з підготовки Льодового палацу до відкриття планується завершити до 30 березня

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, всі роботи з підготовки харківського Льодового палацу до відкриття планується завершити до 30 березня поточного року. «Харківська міська рада зробила все, що від неї залежало для того, щоб цей об'єкт був побудований, - заявив керівник області. - Державі було передано земельну ділянку для будівництва Льодового палацу. Нам довелося над цим дуже серйозно попрацювати, тому що були певні юридичні складнощі». 

Також Михайло Добкін зазначив, що за рахунок міста були проведені комунікації і виконані роботи з благоустрою ділянки. «Це було зроблено за гроші міського бюджету. Сума цих капіталовкладень становить більше 7 млн. грн.», - повідомив він. 

За словами голови Харківської ОДА, протягом 3-4 років міська влада зверталася до Кабінету Міністрів, щоб довгобуд перевели у власність міста. «Зараз, коли з'явилася можливість відновити роботи, думаю, що процес підготовки до відкриття прискориться, і ми 30 березня зробимо заливку ковзанки, щоб 31 березня відбулося урочисте відкриття харківського Льодового палацу», - підкреслив Михайло Добкін.