Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов провів нараду з обговорення реформ

Юрій Сапронов провів нараду з обговорення реформ

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов 28 лютого провів нараду з обговорення реформ, які здійснюються владою для покращання підприємницького середовища. У нараді взяли участь керівники об'єднання профспілок області, начальники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники банківських установ, представники підприємницьких структур та громадських організацій.  

Відкриваючи нараду Юрій Сапронов відзначив, що подібні заходи у форматі круглого столу повинні проводитися регулярно в підприємницькому середовищі.

«На початку березня ми проведемо велику нараду з підприємцями, які займаються торгівлею на ринках, в магазинах і супермаркетах. Хочу підкреслити, що ця нарада відбудеться без участі силових і контролюючих структур. На ній ми хочемо почути від вас покращилася або погіршилася ситуація з перевірками контролюючими органами за останній час», - сказав віце-губернатор.

Як зазначив Юрій Сапронов, малий і середній бізнес є тією базою, на якій будується економіка країни, оскільки сприяють забезпеченню зайнятості населення - кожен підприємець створює не менше трьох робочих місць.
Також заступник голови ХОДА акцентував увагу на необхідності розробки програми підтримки підприємництва в рамках Стратегії розвитку Харківської області, для цієї мети найближчим часом буде створена робоча група.

Голова об'єднання організації роботодавців Харківщини Леонід Рубаненко в якості негативної тенденції зазначив майже повну відсутність пропозицій щодо поліпшення Податкового кодексу від Харківської області, зокрема від підприємців.

Підбиваючи підсумки наради Юрій Сапронов підкреслив необхідність створення в області єдиного координаційного центру по роботі з підприємцями регіону і запропонував покласти цю місію на об'єднання організацій роботодавців Харківщини.