Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Богодухівській райдержадміністрації підбили підсумки роботи із зверненнями громадян у 2010 році

У Богодухівській райдержадміністрації підбили підсумки роботи із зверненнями громадян у 2010 році

В Богодухівській районній державній адміністрації відбулося засідання колегії, під час якого розглядалося питання роботи із зверненнями громадян в 2010 році. В ході засідання було проаналізовано стан справ у роботі із зверненнями громадян в Богодухівській райдержадміністрації та органах місцевого самоврядування, обговорено шляхи реалізації заходів, передбачених Указом Президента України щодо гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування. 

За інформацією Богодухівської РДА, протягом 2010 року до всіх гілок влади району надійшло 4100 звернень, в яких громадяни порушили 4203 питання, що на 33,5 % менше ніж за 2009 рік. Особлива увага приділялася вирішенню проблем, з якими зверталися інваліди, ветерани війни та праці, громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, багатодітні сім'ї, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки. Було відмічено, що найголовнішими залишаються питання аграрної політики та земельних відносин (28,7%), комунального господарства (18,8%), соціального захисту (13,1%), житлової політики (9,4%). На 20,3% зменшилась кількість звернень з питань соціального захисту, але питання надання матеріальної допомоги, призначення субсидій залишаються актуальними.

Нагадуємо, що у Богодухівському районі щопонеділка із 15.00 до 17.00 години працює «телефон довіри» тел. 3-21-62. Всі дзвінки громадян фіксуються у відповідному журналі обліку, після чого він подається керівництву райдержадміністрації для ознайомлення та прийняття відповідного рішення.