Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться прем'єра ораторії Володимира Дашкевича

У Харкові відбудеться прем'єра ораторії Володимира Дашкевича

20 лютого в малому залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім В.М. Лисенка відбудеться грандіозна подія, для всіх хто небайдужий до світу музики. У рамках проекту «Харьковская сирень P.S.» відбудеться прем'єра ораторії Володимира Дашкевича «Великий солдатський реквієм».  Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомила начальник Управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич.  

«Масштабна прем'єра ораторії Володимира Дашкевича, людини, що написала гімн Харківської області - це наш подарунок місту і нашим ветеранам до Дня захисника Вітчизни, - зазначила начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА. 

За словами Вікторії Маренич, разом з автором ораторії до Харкова приїдуть виконавці головних ролей - солісти Московського театру "Нова опера" Ілля Кузьмін і Галина Корольова.

Також вона зазначила, що квитки на ораторію «Великий солдатський реквієм» можна придбати в касах Харківського національного академічного театру опери та балету ім В.М. Лисенко.