Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Золочівської райдержадміністрації відвідав з робочою поїздкою с. Чорноглазівка Жовтневої сільської ради

Голова Золочівської райдержадміністрації відвідав з робочою поїздкою с. Чорноглазівка Жовтневої сільської ради

За інформацією Золочівської райдержадміністрації, голова району Ігор Горішній здійснив виїзний прийом громадян у с. Чорноглазівка Жовтневої сільської ради. В ході зустрічі підіймалися питання газифікації сіл Жовтневе та Чорноглазівка, виплати заборгованості з розрахунків за земельні паї ТОВ «Сінтал Агро Трейд», відкриття автобусного маршруту за напрямком Жовтневе – Чорноглазівка – Харків, відновлення роботи дротового радіо, ремонту місцевого ФАПу та сільської дороги. 

Голова райдержадміністрації пояснив, що причиною заборгованості розрахунків за паї є складні погодні умови минулого року, що стали причиною неврожаю. Сьогодні районною владою разом з керівниками господарства докладаються зусилля для того, щоб розрахунки були здійснені в найкоротші терміни. Пуск газопроводів в населених пунктах відбудеться за умови надходження коштів від НАК «Нафтогаз України». Села Чорноглазівка та Жовтневе включені до плану асигнувань на поточний рік, виготовлено всю необхідну проектно-кошторисну документацію. Більшість жителів села Чорноглазівка працюють та учаться у Харкові, тому протягом найближчого часу буде розглядатися питання відкриття нового автобусного маршруту. 

Останні роки на території сільської ради збільшується кількість маленьких дітей. З цього приводу голова райдержадміністрації повідомив молодим батькам, що зараз розглядається питання про відкриття дошкільного навчального закладу в селі Жовтневе. 

З метою вирішення інших проблемних питань керівник району дав доручення сільському голові та відповідним службам.