Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

"Те мале, що ми можемо сьогодні для вас зробити, навіть на тисячну частку не може окупити ваш внесок у захист нашої країни"

"Те мале, що ми можемо сьогодні для вас зробити, навіть на тисячну частку не може окупити ваш внесок у захист нашої країни"

Сьогодні у смт. Введенка Чугуївського району Харківської області голова Чугуївської РДА Володимир Лобойченко за дорученням голови ХОДА Михайла Добкіна вручив інваліду Великої Вітчизняної війни Миколі Андрійовичу Звєрєву технічний паспорт та ключі від автомобілю «Славута».  

За словами Миколи Звєрєва, автомобіль для нього - єдиний засіб пересування по селищу. Він, незважаючи на інвалідність, вже 19 років займається громадською діяльністю, захищає права ветеранів ВВВ, а також бере активну участь в житті селища.

«Ми обіцяли Миколі Андрійовичу, що він отримає перший автомобіль, який буде у нас по розподілу, - зазначив голова Чугуївської Райдержадміністрації Володимир Лобойченко.- Завдяки активному втручанню голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, ми знайшли спонсорів - Асоціацію «Металотрейдери Слобожанщини Регіон - Сталь», які погодилися виділити гроші для придбання цього автомобілю». 

Володимир Лобойченко акцентував, що велику допомогу у вирішенні проблем ветеранів, учасників та інвалідів ВВВ надає молоде покоління підприємців, яким небайдужа доля цих людей. «Те мале, що ми можемо сьогодні для вас зробити, навіть на тисячну частку не може окупити ваш внесок у захист нашої країни», - підкреслив керівник Чугуївської РДА.