Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми отримаємо коштів на реконструкцію доріг рівно стільки, скільки зможемо освоїти. Михайло Добкін

Ми отримаємо коштів на реконструкцію доріг рівно стільки, скільки зможемо освоїти. Михайло Добкін

У Харківській області в 2011 році планується відремонтувати ряд доріг як державного значення, так і внутрішньообласних і комунальних. Як повідомив під час традиційної зустрічі з представниками ЗМІ «Чай з губернатором» голова ХОДА Михайло Добкін, на даний момент план ремонту доріг проходить всі необхідні узгодження в Києві, після чого стане відомо, які проекти отримають державне фінансування.

За словами Михайла Добкіна, планується відремонтувати дорогу Харків-Довжанський до кордону з Росією, що в комплексі з розширенням кількості смуг з української сторони митниці дозволить нормалізувати процес перетину кордону. Крім цього реконструкції підлягає дорога на Старий Салтів і дорога до кордону з Сумською областю.

«Я не переживаю з приводу доріг, тому що досвід минулих років показує, що ми отримаємо коштів на реконструкцію доріг рівно стільки, скільки зможемо освоїти. На даний момент вже є усна домовленість, що в Харківській області буде повністю відремонтована дорога Харків-Ізюм до кордону з Донецькою областю. Вона пройде через Чугуїв, і в цьому місті ми вже своїми силами відремонтуємо ряд доріг.

Також буде відремонтована дорога до Печеніг і побудована дорога Харків-Київ по нашій території до кордону з Полтавою, включаючи окружну навколо Валок. Це скоротить час перебування в дорозі і убезпечить перевантажені Валки.Також буде ремонтуватися ряд доріг комунальної форми власності у місті Харкові та інших містах обласного значення. У першу чергу ми звернемо увагу на місто Первомайський, де доріг немає взагалі, а також на Лозову, Ізюм та Чугуїв», - повідомив голова області.