Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Соборність України повинна починатися с самого себе. Ігор Шурма

Соборність України повинна починатися с самого себе. Ігор Шурма

«Соборність України повинна починатися с самого себе. Якщо ти душею, тілом, усіма своїми думками та помислами готовий жити і працювати у будь-якій точці України, - значить, соборність прийшла в твій розум, - таке ставлення до сьогоднішнього свята висловив під час урочистостей з нагоди 92-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

- Для мене та моєї родини проблеми соборності не має. Проблема соборності існує у риториці та політичних закликах людей, які налаштовані вороже.

Треба рахуватися з усіма громадянами нашої країни. Сьогодні треба дати спокійно жити тому поколінню, яке виросло на різних цінностях. Вони жили, вони вірили, вони працювали та воювали за ці ідеї».

За словами заступника голови ХОДА, спокійна ситуація у державі залежить від того, чи будуть створені умови побудови унітарної держави та справжньої української нації для прийдешніх поколінь. «Лише тоді ми станемо патріотами нашої країни», - додав він.