Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я впевнений, що наш регіон отримає необхідне для його розвитку фінансування. Михайло Добкін

Я впевнений, що наш регіон отримає необхідне для його розвитку фінансування. Михайло Добкін

«Прийняття бюджету завжди складна процедура. Я ніколи не був задоволений бюджетом Харкова та Харківської області. Як можна бути задоволеним, якщо в бюджеті, який винесений на розгляд до Верховної Ради, фінансування делегованих повноважень, включаючи заробітну плату бюджетникам, профінансовано від 50% до 80%? Така ситуація була завжди. Ніколи не виділялося достатньо грошей на зарплату бюджетникам. Але кожного разу ми вимагали і вимагаємо, в тому числі і через народних депутатів, щоб наші побажання були враховані», - зазначив під час традиційної зустрічі з представниками харківських засобів масової інформації «Чай з губернатором» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Також керівник області підкреслив, що в бюджеті на 2010 рік було відсутнє фінансування для будівництва метро. «Але, незважаючи на це, ми їх отримали. Ми звернулися з повторним проханням до уряду, воно проаналізувало ситуацію і виділило гроші на подальші будівельні роботи», - акцентувала Михайло Добкін.

Глава області упевнений, що в 2011 році Харків отримає в повному обсязі гроші на будівництво метро.

За його словами, якщо навіть потреби регіону не будуть враховані при формуванні бюджету, при злагодженій роботі і присутності комунікацій з Кабінетом Міністрів, Харківська область зможе отримати необхідне фінансування від держави.

«Наша область, на відміну від минулого року, отримує гроші для розвитку своєї території. Нинішній уряд проявляє свою філософію в наданні рівного для всіх регіонів фінансування. Звичайно, в залежності від кількості населення, що проживає на їх території. Я впевнений, що наш регіон одержить необхідне для його життя і розвитку фінансування », - сказав Михайло Добкін.